Húsos cannelloni – képekkel

husos_cannelloni_800A képre kattintva GALÉRIA nyílik!

Tekintsd meg a képeket, az elkészítésben sokat segíthetnek!

A darált hússal töltött cannelloni (vastag cső alakú olasz tésztaféle) elkészítése nagyon egyszerű. Nyugodtan nekiállhatsz elkészíteni, mert szinte lehetetlen elrontani!

Hozzávalók:

  • 25 dkg darált sertéshús
  • 25 dkg darált marhahús
  • 2 db tojás
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 2 csokor petrezselyem
  • 1 tk só
  • 1 tk bors
  • 10-20 dkg reszelt parmezán sajt
  • zsemlemorzsa.

Elkészítés:

Készítsük el a darált húst úgy mintha fasírtot csinálnánk. Ha megvagyunk együk egy habzsákba a húsmasszát és ennek segítségével töltsük meg a cannelloni tésztákat. Egy tűzálló tálat kenjünk ki vajjal, majd helyezzük el benne egymás mellé a megtöltött tésztákat. A tetejét öntsünk le paradicsomszósszal, majd szórjuk meg reszelt sajttal. A tálat alufóliával fedjük le és helyezzük 180 fokra előmelegített sütőbe. 40 perc alatt készre sül, ezt követően 5 perc pihentetés után tálalhatjuk.

30466161637_3692c5db27_zA képre kattintva GALÉRIA nyílik!

  • Ezt a bejegyzést hozzászólásoddal érdekesebbé teheted.
  • A bejegyzéshez nem kapcsolódó, ízléstelen hozzászólások törlésre kerülnek.
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s